More

TogTok

Главни пазари
right
Шенжен Jingwei Technology Co., LTD

Земја регионКина - Гуангдонг - Шенжен

Година на основање07 јуни 2018 година

Тип на бизнисФабрика

Годишен приход$3000000-$5000000

Главни производи

Е-цигара симулациска цигара атомизатор никотинска течност
Вкупен пласман
star star star star star
Shenzhen Hanqingda Technology Co., Ltd.

Земја регионКина - Гуангдонг - Шенжен

Година на основање07 јуни 2014 година

Тип на бизнисФабрика

Годишен приход$3000000-$5000000

Главни производи

Е-цигара симулациска цигара атомизатор никотинска течност
Вкупен пласман
star star star star star
Nanyang Lingcao Ai индустрија Co., LTD

Земја регионКина - Хенан - Нанјанг

Година на основање07 јуни 2020 година

Тип на бизнисПроизводство, леарница, трговија на големо, трговија

Годишен приход$300000-$500000

Главни производи

Садење пелин преработка на суровина од пелин производство на ленти од пелин
Вкупен пласман
star star star star star
SHENZHEN AM ELECTRICAL CO., LIMITED

Земја регионКина - Гуангдонг-Шенжен

Година на основањедве илјада шеснаесет

Тип на бизнисПроизводство, леарница, трговија на големо, трговија

Годишен приход$5000000-$10000000

Главни производи

IP68 LED светло за фонтана IP68 LED светло за базен IP68 LED подводно место светло
Вкупен пласман
star star star star star
Шенжен Гсун спортски копродукции ООД

Земја регионКина - Гуангдонг-Шенжен

Година на основањедве илјада десет

Тип на бизнисПроизводител, Трговија на големо, Произведено во Кина, трговија, меѓународна трговија

Годишен приход$500000-$1000000

Главни производи

Базен на надувување Душек на надувување Када на надувување за бебе Играчки за надувување Прстен за пливање на надувување Перници на надувување
Вкупен пласман
star star star star star
Гуангжу Донгсен Медицинска технологија копродукции, ООД

Земја регионКина - Гуангдонг - Гуангжу

Година на основање2009-01-12

Тип на бизнисПроизводител, Трговија на големо, Произведено во Кина, трговија, меѓународна трговија

Годишен приход$500000-$1000000

Главни производи

Маска за лице лиофилизиран прав секундарна течност за отстранување производи за нега на кожа кармин шминка средства за чистење козметика
Вкупен пласман
star star star star star
Гуангжу, исто така, копродукции за облека, ООД

Земја регионКина - Гуангдонг - Гуангџоу

Година на основање03 јуни 2018 година

Тип на бизнисПроизводител, Трговија на големо, Произведено во Кина, трговија, меѓународна трговија

Годишен приход$500000-$1000000

Главни производи

Преработка на облека завршна стока за облека половна облека
Вкупен пласман
star star star star star
Nanyang Haoxiang Pharmaceutical Co., LTD

Земја регионКина - Хенан- Нанјанг

Година на основање12 јуни 2012 година

Тип на бизнисПроизводител, Трговија на големо, Произведено во Кина, трговија, меѓународна трговија

Годишен приход$300000-$800000

Главни производи

Кинески медицински суровини кинеска медицина кинески медицински производи
Вкупен пласман
star star star star star
Shandong Yunlian Technology Co., Ltd

Земја регионКина

Година на основање17 декември 2020 година

Тип на бизнисПроизводителот

Годишен приход30 million us dollar

Главни производи

Кинески производител на ласерски машини висококвалитетна ласерска опрема стручно производство на ласерски машини извоз на ласерска опрема машини за ласерско сечење машини за ласерско заварување машини за ласерско обележување странска трговија ласерска опрема глобален снабдувач на ласерски машини направена во Кина ласерска технологија
Вкупен пласман
star star star star star